kennis maken met Mirek


Na jaren te hebben gefilmd in opdracht van allerlei producties, van muziekregistraties, documentaires tot speelfilms, besloot ik me een tijdlang op het componeren van muziek toe te leggen. Op een gegeven moment kwam daar de opdracht om muziek te schrijven voor een documentaire uit voort, waarbij ik mijn collega Doetie Bakker weer tegenkwam.

Samen hebben we in het verleden tientallen korte films en documentaires gemaakt, maar nog nooit hadden we de kans om een jaar lang één persoon te volgen die een levensmissie heeft.

Die missie begrijp ik helemaal, want depressie en het zoeken naar zingeving zijn ook mij niet vreemd. Dat stemmen horen en psychoses zoveel impact hebben op iemands leven wist ik ook door mensen in mijn directe omgeving.

Het besluit om de camera weer op te pakken voor dit unieke project was dan ook snel gemaakt, temeer omdat ook Eelco veel kennis in huis heeft over technische zaken rondom websites en vormgeving.

Gedrieën maken we deze film die niet alleen stemmen hoorders en professionals enorm kan ondersteunen in de manier waarop samengewerkt moet worden. Ook vrienden en familieleden kunnen veel leren van de manier waarop ze ondersteunend kunnen zijn. En die ondersteuning van elkaar zoeken we toch allemaal?

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gastles