Kennis maken met Doetie Bakker

Bijgewerkt op: 7 nov 2020Door mijn jarenlange werkzaamheden in de ambulante psychiatrie ben ik de mening toegedaan dat er op veel meer niveaus beter samengewerkt moet worden. Samenwerking tussen patiënt en psychiater, tussen ambulante begeleiding, cliënt en behandelaar én samenwerking tussen het netwerk, cliënt/patiënt en alle hulpverleners.


Vandaar dat onderzoek met degene die lijdt aan een psychiatrische aandoening veel op kan leveren. Het daagt de persoon in kwestie uit tot het vinden van een manier die het behouden van de regie over het eigen leven, in de zoektocht naar herstel, als belangrijk doel heeft. Met Eelco van Gelderen durf ik deze zoektocht beslist aan. Samen willen we de gevonden inzichten op een makkelijke manier toegankelijk te maken voor iedereen.

Als onafhankelijk documentairemaker en werker binnen de GGZ wil ik met dit project bijdragen aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking.


31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bedankt, we gaan er mee aan de slag.

Beste bezoekers en kijkers, Wij zijn heel erg dankbaar voor de vele honderden views, de tientallen reacties en liefdevolle woorden. Het is ongelooflijk dat ons verhaal zóveel mensen raakt en zóveel em